Traybake: Zalm, groene asperges, rozemarijnpatatjes

Drukke weekavonden hoeven niet gelijk te staan aan opwarm- of afhaalmaaltijden. Deze topper staat op letterlijk 5 min in de oven en 20 à 25 minuten later op tafel. Wreed gemakkelijk, lekker en gezonder dan de meeste afhaal- en opwarmgerechten. Dé cheat zit ‘m hier in patatjes uit een pakske (ik gebruik bijvoorbeeld deze aardappelpartjes van Albert Heijn). Deze is zo makkelijk dat ik mij bijna schaam om dit een receptje te noemen ;-).

Ingrediënten (2p)

2 zalmfilets
1 zakje voorgegaarde aardappelpartjes
2 pakjes mini groene asperges
Peper
Zout
Olijfolie
Tijm
Sumak

How to:

  1. Verwarm de oven voor op 190°C.
  2. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  3. Schik de zalmfilets in het midden en kruid met peper, zout, sumak en veel tijm. Werk af met een scheutje olijfolie op elke zalmfilet.
  4. Leg de groene asperges op de bakplaat. Kruid met peper zout en werk ook af met wat olijfolie.
  5. Leg de aardappelpartjes op de bakplaat.
  6. Schuif 2O-25 min in de oven (tot de zalm gaar is, afhankelijk van je oven, maar check zeker na 20 minuten, niemand houdt van overgare zalm ;-)).
  7. Aan tafel.

Lekker met een simpel yoghurtsausje!

Enjoy!

Berichten gemaakt 32

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven