Here we go!

ByIne., weeral een foodblog! Het idee speelde al zo lang in mijn hoofd en eindelijk ben ik er voor durven gaan. Wat niet wilt zeggen dat ik niet nog altijd heel wat stress heb om deze blog te delen met vrienden en familie en later hopelijk ook met heel wat anderen.
Maar waarom nog een foodblog het online landschap insturen?

Enerzijds omdat ik denk als er al 1000en zijn, zal de mijne er ook nog wel bijkunnen :-). Anderzijds omdat ik denk mij toch te kunnen onderscheiden. Hoezo onderscheiden? Wel, ByIne. wordt een blog met receptjes die nu eens niet allemaal Paleo, Vegetarisch, gebakken in de oven of superfoods bevatten. Ik wil receptjes aanreiken die makkelijk en redelijk snel te maken zijn, de meeste zullen makkelijk haalbaar op een doordeweekse avond, maar die toch iets extra hebben. Dat iets extra kan een speciaal ingrediënt, een internationale invloed of een nieuwe techniek zijn. Kortom, mijn doel is om de maaltijden, drankjes of hapjes van elke dag, elke dag een beetje speciaal te maken.
Maar ik denk dat ik hiermee genoeg beschrijving heb gegeven en de rest van mijn tijd beter in die receptjes steek :-).

X.
Ine

Berichten gemaakt 32

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven