Ine

Hej,

Ik ben Ine, 23 en nog heel eventjes studente Biomedische wetenschappen. De afgelopen maanden heb ik doorgebracht in Gambia, waar ik onderzoek ben gaan doen voor mijn thesis. Wat ik in Gambia het hardste heb gemist (na mijn liefje natuurlijk) is koken, lekker vers eten, een mooie supermarkt…

Dus nu ik terug ben wil ik er ook echt iets mee gaan doen. Een blog is iets dat al langer speelt in mijn hoofd, maar wat ik eigenlijk nooit gedurfd heb. Waar ik nu juist de moed gevonden heb weet ik niet, maar we gaan ervoor :-).

Maar wat is dan eigenlijk het doel van die blog?
Voor een stuk doe ik het voor mezelf. Ik kook zowizo vaak nieuwe gerechten, maar vergeet die dan vaak ook weer, waardoor ook de succesjes niet nog eens op tafel verschijnen. Daarnaast hoop ik ook dat een blog me kan pushen om gerechtjes uit te proberen, die ik anders misschien niet direct zou hebben uitgeprobeerd. Dus wat ik eigenlijk zeg, is dat ik hoop er lekkerder door te gaan koken.
Ik hoop dat ik met mijn nieuwsgierigheid en gedrevenheid jullie kan boeien om mijn blog te blijven bezoeken. En natuurlijk dat mijn receptjes jullie aanspreken en jullie ze zelf ook gaan uitproberen :-).

Enjoy the reading and the cooking,

Ine

 

Eén gedachte over “Ine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven