byIne.

Genoeg over mezelf op de `Ine`- pagina, misschien wel interessanter voor jullie is waar ik naartoe wil met deze blog. Al moet ik meteen toegeven dat dat een heel moeilijke vraag is om voor mezelf te beantwoorden, alles moet nog beginnen. Begrijp me niet verkeerd, ik heb hier wel degelijk over nagedacht voor ik ben begonnen hoor :-).

Ik denk dat ik het zo zou kunnen verwoorden:
ByIne. wordt een blog met receptjes die nu eens niet allemaal Paleo, Vegetarisch, gebakken in de oven zijn of superfoods bevatten. Ik wil receptjes aanreiken die makkelijk en redelijk snel te maken zijn, de meeste zullen makkelijk haalbaar op een doordeweekse avond, maar die toch iets extra hebben. Dat iets extra kan een speciaal ingrediënt, een internationale invloed of een nieuwe techniek zijn. Kortom, mijn doel is om de maaltijden, drankjes of hapjes van elke dag, elke dag een beetje speciaal te maken.

Ik weet dat dit niet heel erg specifiek klinkt :-), hoewel elke blog die gaat over het starten van een blog zegt dat je moet inspelen op welbepaald doelpubliek.. Maar laat me eerst maar een beetje experimenteren en dan groeit het `eigen karakter` van byIne. hopelijk vanzelf!
Jullie hulp is natuurlijk ook meer dan welkom bij het vormen van deze blog. Elke kleine reactie op een bericht leert me ongetwijfeld heel wat bij, dus daar kijk ik enorm naar uit!

Nogmaals veel lees- een kook plezier,
Ine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *